新手必读:
快速导航关闭

关注深圳成考网公众号

免费获取成考最新资讯和资料

+关注
报考指南
招生院校
电子科技大学中山学院 深圳大学 暨南大学 广东海洋大学 广东药科大学 广东外语外贸大学 广东科技学院 广东白云学院 广东亚视演艺职业学院 广东新安职业技术学院 广州华夏职业学院 惠州经济职业技术学院 广州涉外经济职业技术学院 广东南方职业学院 广州华商职业学院 广东创新科技职业学院 广东第二师范学院 广东金融学院 星海音乐学院 南方医科大学 华南理工大学 广东财经大学 华南农业大学 广州医科大学 广东医科大学 广州中医药大学 华南师范大学 韶关学院 惠州学院 韩山师范学院 岭南师范学院 肇庆学院 广东技术师范学院 汕头大学 广州大学 广东警官学院 五邑大学 广东石油化工学院 东莞理工学院 广东工业大学 佛山科学技术学院 广东东软学院 广州商学院 广州工商学院 顺德职业技术学院 广东轻工职业技术学院 广东交通职业技术学院 广东水利电力职业技术学院 深圳职业技术学院 广东南华工商职业学院 广州番禺职业技术学院 广东农工商职业技术学院 佛山职业技术学院 广东科学技术职业学院 广东食品药品职业学院 珠海艺术职业学院 广东职业技术学院 广东建设职业技术学院 广东女子职业技术学院 广东机电职业技术学院 广东岭南职业技术学院 汕尾职业技术学院 罗定职业技术学院 阳江职业技术学院 河源职业技术学院 广东邮电职业技术学院 汕头职业技术学院 深圳信息职业技术学院 清远职业技术学院 广东工贸职业技术学院 广东省外语艺术职业学院 广东文艺职业学院 广东工程职业技术学院 广州工程技术职业学院 中山火炬职业技术学院 江门职业技术学院 广东生态工程职业学院 广州铁路职业技术学院 广州科技贸易职业学院 广州珠江职业技术学院 广东文理职业学院 东莞职业技术学院 广东青年职业学院 广州民航职业技术学院 广东舞蹈戏剧职业学院 潮汕职业技术学院 广东行政职业学院 广州松田职业学院 广东理工职业学院 广州科技职业技术大学 广州体育职业技术学院 广东司法警官职业学院 广东体育职业技术学院 广州康大职业技术学院 广东松山职业技术学院
辅导资料
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 详情
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 2020年深圳成人高考英语试题及答案(1)

2020年深圳成人高考英语试题及答案(1)

深圳成考网 深圳成考 2020-07-20 17:46 交流群+

【摘要】2020年深圳成人高考英语试题及答案(1):由 深圳成考网 整理,供学生参考复习。英语这门学科本就不是一蹴而成的,需要好的时间规划和安排,这样才会慢慢养成习惯拥有目标,让自己...

2020年深圳成人高考英语试题及答案(1):由深圳成考网整理,供学生参考复习。英语这门学科本就不是一蹴而成的,需要好的时间规划和安排,这样才会慢慢养成习惯拥有目标,让自己又拥有了信心和成就感的同时,在考场上才能发挥的更出彩。
 
  Ⅰ. Phonetics (10 points)
 
  Directions:
 
  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
  1.A. club B. tomb C. comb D. climb
 
  2.A. food B. cool C. school D. flood
 
  3.A. town B. how C. down D. snow
 
  4.A. each B. peach C. break D. deal
 
  5.A. hear B. fear C. dear D. wear
 
  6.A. receive B. friend C. field D. piece
 
  7.A. question B. notion C. exception D. vocation
 
  8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact
 
  9.A. where B. what C. whose D. white
 
  10.A. switch B. hatch C. character D. match
 
  Ⅱ. Vocabulary and Structure (40 points)
 
  Directions:
 
  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
  11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.
 
  A. just has got married B. has just married
 
  C. was just married D. has just got married
 
  12. Every officer and every soldier _______ obey the rules.
 
  A. had to B. have to C. has to D. must have to
 
  13. Rarely _______ so difficult a problem.
 
  A. she could have faced with B. could have she faced with
 
  C. she could have been faced with D. could she have been faced with
 
  14. ______ a dog on the road, the car stopped.
 
  A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing
 
  15. I asked my teacher _______.
 
  A. what courses should I take B. should I take what courses
 
  C. I should take what courses D. what courses I should take
 
  16. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.
 
  A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right
 
  17. There aren’t many pandas ________ in the world today.
 
  A. alive B. living C. lively D. lived
 
  18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.
 
  A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them
 
  19. It _______ to me that he was jealous.
 
  A. happened B. took C. occurred D. felt
 
  20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.
 
  A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated
 
  21. Please ______ me at the station on time.
 
  A. meeting B. to meet C. meet D. met
 
  22. _______ “hello”, he reached out his hand.
 
  A. Said B. Saying C. To say D. Say
 
  23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.
 
  A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended
 
  24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.
 
  A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that
 
  25. Please telephone me half an hour _______.
 
  A. in charge B. in advance C. in time D. in front
 
  26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.
 
  A. are B. is C. are being D. is being
 
  27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.
 
  A. refer B. suggest C. recommend D. propose
 
  28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.
 
  A. reported B. reports C. has been reported D. has reported
 
  29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.
 
  A. as B. so as to C. so that D. so as
 
  30. His report on the space exploration was really ________.
 
  A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly
 
  31. Your chair needs _______.
 
  A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair
 
  32. I hate to see papers _______ in pencil.
 
  A. writing B. to write C. written D. write
 
  33. The job made her dependent _______ her husband.
 
  A. on B. from C. of D. to
 
  34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.
 
  A. had made B. made C. is making D. has made
 
  35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.
 
  A. catch B. accept C. take D. listen
 
  36. _______determines a good meal varies from country to country.
 
  A. What B. That C. It D. Which
 
  37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.
 
  A. pleasure B. entertainment C. company D. defence
 
  38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.
 
  A. us going B. we are going C. to go D. our going
 
  39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.
 
  A. run away with B. run down C. run off D. run out of
 
  40. It was in 1930 _______ he became a university student.
 
  A. when B. that C. which D. and
 
  41. I am very _______ to you for your help.
 
  A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks
 
  42. You _______ go now. It’s very late.
 
  A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather
 
  43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.
 
  A. it B. this C. there D. which
 
  44. Why not _______ me earlier?
 
  A. to tell B. tell C. telling D. told
 
  45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.
 
  A. more better B. as well as C. much better than D. more better than
 
  46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.
 
  A. happened to B. led up C. resulted in D. set up
 
  47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.
 
  A. similar B. equal C. compared D. corresponding
 
  48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.
 
  A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying
 
  49. I had hardly sat down _______ he stepped in.
 
  A. when B. that C. until D. after
 
  50. In his time he enjoyed a reputation _______.
 
  A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart
 
  C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart
 
  参考答案
 
  Ⅰ. Phonetics
 
  1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A
 
  8.B 9.C 10.C
 
  Ⅱ. Vocabulary and Structure
 
  11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A
 
  18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A
 
  25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B
 
  32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D
 
  39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C
 
  46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

深圳成考网微信公众号

标签:
转载请注明:文章转载自   深圳成考网 www.yggkzsw.com
本文地址:http://www.yggkzsw.com/yingyugsz/1780.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

深圳成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
深圳成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注深圳成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright 2009-2021 深圳成考网 www.hbmsgk.com All rights reserved

声明:本站为深圳成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

深圳成考网微信公众号 深圳成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒

考 生 群

毕业评估