新手必读:
快速导航关闭

关注深圳成考网公众号

免费获取成考最新资讯和资料

+关注
报考指南
招生院校
电子科技大学中山学院 深圳大学 暨南大学 广东海洋大学 广东药科大学 广东外语外贸大学 广东科技学院 广东白云学院 广东亚视演艺职业学院 广东新安职业技术学院 广州华夏职业学院 惠州经济职业技术学院 广州涉外经济职业技术学院 广东南方职业学院 广州华商职业学院 广东创新科技职业学院 广东第二师范学院 广东金融学院 星海音乐学院 南方医科大学 华南理工大学 广东财经大学 华南农业大学 广州医科大学 广东医科大学 广州中医药大学 华南师范大学 韶关学院 惠州学院 韩山师范学院 岭南师范学院 肇庆学院 广东技术师范学院 汕头大学 广州大学 广东警官学院 五邑大学 广东石油化工学院 东莞理工学院 广东工业大学 佛山科学技术学院 广东东软学院 广州商学院 广州工商学院 顺德职业技术学院 广东轻工职业技术学院 广东交通职业技术学院 广东水利电力职业技术学院 深圳职业技术学院 广东南华工商职业学院 广州番禺职业技术学院 广东农工商职业技术学院 佛山职业技术学院 广东科学技术职业学院 广东食品药品职业学院 珠海艺术职业学院 广东职业技术学院 广东建设职业技术学院 广东女子职业技术学院 广东机电职业技术学院 广东岭南职业技术学院 汕尾职业技术学院 罗定职业技术学院 阳江职业技术学院 河源职业技术学院 广东邮电职业技术学院 汕头职业技术学院 深圳信息职业技术学院 清远职业技术学院 广东工贸职业技术学院 广东省外语艺术职业学院 广东文艺职业学院 广东工程职业技术学院 广州工程技术职业学院 中山火炬职业技术学院 江门职业技术学院 广东生态工程职业学院 广州铁路职业技术学院 广州科技贸易职业学院 广州珠江职业技术学院 广东文理职业学院 东莞职业技术学院 广东青年职业学院 广州民航职业技术学院 广东舞蹈戏剧职业学院 潮汕职业技术学院 广东行政职业学院 广州松田职业学院 广东理工职业学院 广州科技职业技术大学 广州体育职业技术学院 广东司法警官职业学院 广东体育职业技术学院 广州康大职业技术学院 广东松山职业技术学院
辅导资料
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 详情
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 2020年深圳成人高考英语试题及答案(2)

2020年深圳成人高考英语试题及答案(2)

深圳成考网 深圳成考 2020-07-20 17:46 交流群+

【摘要】2020年深圳成人高考英语试题及答案(2):由 深圳成考网 整理,供学生参考复习。英语这门学科本就不是一蹴而成的,需要好的时间规划和安排,这样才会慢慢养成习惯拥有目标,让自己...

2020年深圳成人高考英语试题及答案(2):由深圳成考网整理,供学生参考复习。英语这门学科本就不是一蹴而成的,需要好的时间规划和安排,这样才会慢慢养成习惯拥有目标,让自己又拥有了信心和成就感的同时,在考场上才能发挥的更出彩。
 
  一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
  在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
  ( )1.A.straight B.prefer C.enough D.fall
 
  ( )2.A.low B.though C.knowledge D.sold
 
  ( )3.A.calm B.hall C.talk D.ball
 
  ( )4.A.already B.each C.league D.weak
 
  ( )5.A.produce B.true C.computer D.news
 
  二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
  ( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.
 
  A.any;any
 
  B.some;any
 
  C.any;some
 
  D.any;some
 
  ( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.
 
  A.the news
 
  B.some news
 
  C.a news
 
  D.news
 
  ( )8.The number of students in our school ________.
 
  A.increased
 
  B.is increased
 
  C.has increased
 
  D.are increased
 
  ( )9.________ your step,or you might fall into the water.
 
  A.See
 
  B.Watch
 
  C.Miss
 
  D.Look at
 
  ( )10.The meeting _______.
 
  A.is to put off
 
  B.is going to put off
 
  C.is to be put off
 
  D.will put off
 
  ( )11.Since the road is wet this morning,last night _______.
 
  A.it must be raining
 
  B.it must rain
 
  C.it must have rained
 
  D.it must have been rained
 
  ( )12.Nothing could stop _______.
 
  A.him come
 
  B.that the came
 
  C.him from coming
 
  D.him to come
 
  ( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.
 
  A.opened and closed
 
  B.to be opened and closed
 
  C.being opened and closed
 
  D.having been opened and closed
 
  ( )14.The medicine will ______ you good.
 
  A.do
 
  B.save
 
  C.give
 
  D.help
 
  ( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.
 
  A.changed
 
  B.changing
 
  C.to be changed
 
  D.to change
 
  ( )16.This novel is worthy of_______.
 
  A.reading
 
  B.read
 
  C.having read
 
  D.being read
 
  ( )17.It is very kind ______ see me.
 
  A.from you to
 
  B.as
 
  C.as if
 
  D.like that
 
  ( )18.It looks _______ it‘s going to rain.
 
  A.that
 
  B.as
 
  C.as if
 
  D.like that
 
  ( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.
 
  A.lift
 
  B.reach
 
  C.rise
 
  D.touch
 
  ( )20.They lives ______ the other side of the road.
 
  A.in
 
  B.on
 
  C.for
 
  D.by
 
  ( )21.She can speak Japanese better than ________else.
 
  A.the one
 
  B.no one
 
  C.anyone
 
  D.another
 
  ( )22.This lesson is _______ than the last one.
 
  A.more easier
 
  B.more easy
 
  C.very easier
 
  D.much easier
 
  ( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?
 
  A.wasn‘t
 
  B.is it
 
  C.was it
 
  D.isn‘t it
 
  ( )24.This book is for students ______ native language is not English.
 
  A.of whom
 
  B.that
 
  C.which
 
  D.whose
 
  ( )25.You may not go out _______ your work is done.
 
  A.before
 
  B.until
 
  C.where
 
  D.as
 
  ( )26.Look what Father_______ me when he came from work.
 
  A.brought
 
  B.took
 
  C.carried
 
  D.fetched
 
  ( )27.Nobody knew _______ there.
 
  A.how long time I had been
 
  B.how long had I been
 
  C.how long time had I been
 
  D.how long I had been
 
  ( )28.The harder he studies,_______.
 
  A.he‘ll make great progress
 
  B.the greater progress he‘ll make
 
  C.he‘ll make greater progress
 
  D.the greater he‘ll make progress
 
  ( )29.________,I would have gone to see him.
 
  A.Have I had time
 
  B.Had I time
 
  C.Had I had time
 
  D.would I have had
 
  ( )30. He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.
 
  A.won‘t go
 
  B.not go
 
  C.not to go
 
  D.didn‘t go
 
  一、语音知识
 
  1.A 2.C 3.A 4.A 5.B
 
  二、词汇与语法知识
 
  6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C
 
  13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A
 
  20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A
 
  27.D 28.B 29.C 30.B

深圳成考网微信公众号

标签:
转载请注明:文章转载自   深圳成考网 www.yggkzsw.com
本文地址:http://www.yggkzsw.com/yingyugsz/1779.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

深圳成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
深圳成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注深圳成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright 2009-2021 深圳成考网 www.hbmsgk.com All rights reserved

声明:本站为深圳成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

深圳成考网微信公众号 深圳成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒

考 生 群

毕业评估