新手必读:
快速导航关闭

关注深圳成考网公众号

免费获取成考最新资讯和资料

+关注
报考指南
招生院校
电子科技大学中山学院 深圳大学 暨南大学 广东海洋大学 广东药科大学 广东外语外贸大学 广东科技学院 广东白云学院 广东亚视演艺职业学院 广东新安职业技术学院 广州华夏职业学院 惠州经济职业技术学院 广州涉外经济职业技术学院 广东南方职业学院 广州华商职业学院 广东创新科技职业学院 广东第二师范学院 广东金融学院 星海音乐学院 南方医科大学 华南理工大学 广东财经大学 华南农业大学 广州医科大学 广东医科大学 广州中医药大学 华南师范大学 韶关学院 惠州学院 韩山师范学院 岭南师范学院 肇庆学院 广东技术师范学院 汕头大学 广州大学 广东警官学院 五邑大学 广东石油化工学院 东莞理工学院 广东工业大学 佛山科学技术学院 广东东软学院 广州商学院 广州工商学院 顺德职业技术学院 广东轻工职业技术学院 广东交通职业技术学院 广东水利电力职业技术学院 深圳职业技术学院 广东南华工商职业学院 广州番禺职业技术学院 广东农工商职业技术学院 佛山职业技术学院 广东科学技术职业学院 广东食品药品职业学院 珠海艺术职业学院 广东职业技术学院 广东建设职业技术学院 广东女子职业技术学院 广东机电职业技术学院 广东岭南职业技术学院 汕尾职业技术学院 罗定职业技术学院 阳江职业技术学院 河源职业技术学院 广东邮电职业技术学院 汕头职业技术学院 深圳信息职业技术学院 清远职业技术学院 广东工贸职业技术学院 广东省外语艺术职业学院 广东文艺职业学院 广东工程职业技术学院 广州工程技术职业学院 中山火炬职业技术学院 江门职业技术学院 广东生态工程职业学院 广州铁路职业技术学院 广州科技贸易职业学院 广州珠江职业技术学院 广东文理职业学院 东莞职业技术学院 广东青年职业学院 广州民航职业技术学院 广东舞蹈戏剧职业学院 潮汕职业技术学院 广东行政职业学院 广州松田职业学院 广东理工职业学院 广州科技职业技术大学 广州体育职业技术学院 广东司法警官职业学院 广东体育职业技术学院 广州康大职业技术学院 广东松山职业技术学院
辅导资料
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 详情
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 2020年深圳成人高考英语试题及答案(4)

2020年深圳成人高考英语试题及答案(4)

深圳成考网 深圳成考 2020-07-20 17:44 交流群+

【摘要】2020年深圳成人高考英语试题及答案(4): 阅读下列短文,然后根据短文的內容從每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。 A Gran...

2020年深圳成人高考英语试题及答案(4):由深圳成考网整理,供学生参考复习。英语这门学科本就不是一蹴而成的,需要好的时间规划和安排,这样才会慢慢养成习惯拥有目标,让自己又拥有了信心和成就感的同时,在考场上才能发挥的更出彩。
 
阅读下列短文,然后根据短文的內容從每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
  A
 
  Grandma Moses is among the most famous twentieth-century painters of the United States, yet she had only just begun painting in her late seventies. As she once said of herself: “I would never sit back in a rocking-chair, waiting for someone to help me.”
 
  She was born on a farm in New York State. At twelve she left home and was in a service until at twenty-seven, she married Thomas Moses, the tenant of hers. They farmed most of their lives. She had ten children, of whom five survived; her husband died in 1928.
 
  Grandma Moses painted a little as a child and made embroidery pictures as a hobby, but only changed to oils in old age because her hands had become too stiff to sew and she wanted to keep busy and pass the time. Her pictures were first sold at an exhibition, and were soon noticed by a businessman who bought everything she painted. Three of the pictures were shown in the Museum of Modern Art, and in 1940 she had her first exhibition in New York. Between the 1930‘s and her death she produced some 2,000 pictures: careful and lively pictures of the country life she had known, with a wonderful sense of color and form.
 
  ( )51. Which of the following would be the best title for the passage?
 
  A. Grandma Moses
 
  B. The Children of Grandma Moses
 
  C. Grandma Moses: Her Best Pictures
 
  D. Grandma Moses and Her First Exhibition
 
  ( )52. From Grandma Moses‘ s words of herself in the first paragraph, it can be inferred that she was _______.
 
  A. independent B. pretty C. rich D. alone
 
  ( )53. Grandma Moses began to paint because she wanted to _______.
 
  A. make her home beautiful B. keep active
 
  C. improve her salary D. gain an international fame
 
  ( )54. Grandma Moses spent most of their life ________.
 
  A. nursing B. painting C. farming D. embroidering
 
  B
 
  In the fall of 1924 Thomas Wolfe, fresh from his courses in play writing at Harvard joined the eight or ten of us who were teaching English composition in New York University. I had never before seen a man so tall as he, and so ugly. I pitied him and went out of my way to help him with his work and make him feel at home.
 
  His students soon let me know that he had no need of my protectiveness. They spoke of his ability to explain a poem in such a manner as to have them shouting with laughter or struggling to keep back their tears, of his readiness to quote in detail from any poet they could name.
 
  Indeed, his students made so much of his power of observation that I decided to make a little test and see for myself. My chance came one morning when the students were slowly gathering for nine o‘clock classes.
 
  Upon arriving at the university that day, I found Wolfe alone in the large room which served all the English composition teachers as an office. He did not say anything when I asked him to come with me out into the hall, and he only smiled when we reached a classroom door and I told him to enter alone and look around.
 
  He stepped in, remained no more than thirty seconds and then came out. “Tell me what you see.” I said as I took his place in the room, leaving him in the hall with his back to the door. Without the least hesitation and without a single error, he gave the number of seats in the room, pointed out those which were taken by boys and those occupied by girls, named the colors each student was wearing, pointed out the Latin verb written on the blackboard, spoke of the chalk marks which the cleaner had failed to wash from the floor, and pictured in detail the view of Washington Square from the window.
 
  As I rejoined Wolfe, I was speechless with surprise. He, on the contrary, was wholly calm as he said, “The worst thing about it is that I‘ll remember it all.”
 
  ( )55. What is the passage mainly discussing?
 
  A. Thomas Wolfe‘s teaching work.
 
  B. Thomas Wolfe‘s course in playwriting.
 
  C. Thomas Wolfe‘s ability of explaining.
 
  D. Thomas Wolfe‘s genius.
 
  ( )56. Which of the following is NOT said in the passage?
 
  A. Wolfe‘s students praised Wolfe’s power of observation.
 
  B. The author made an experiment on Wolfe‘s ability.
 
  C. Wolfe‘s students asked the author to have a test of their ability.
 
  D. Wolfe did not feel angry when he was tested.
 
  ( )57. What do we learn about Wolfe from the passage?
 
  A. He tried hard to remember what was in the classroom.
 
  B. He stayed in the classroom for a short time.
 
  C. He stayed drew a picture of Washington Square.
 
  D. He followed the author into the classroom.
 
  ( )58. What can be inferred from the passage?
 
  A. The author was happy to see the test result.
 
  B. What the students said was hardly true.
 
  C. Wolfe would remember forever what the author had done.
 
  D. Wolfe felt joyful after he had been tested.
 
  C
 
  The trick in food photography is to show the food looking fresh, so many dishes have stand-ins, just as movie stars do. “When I get my lights and cameras set up, I remove the stand-in and put in the real thing,” explains Ray Webber, who photographs food for magazine advertisements. “Sometimes I have to brush the meat with its juices because it may have dried out a bit. A and when I‘m shooting (拍照) something like tomatoes, I always carry water to spray them with dew just before I shoot.”
 
  Shooting food outdoors has special problems. “I‘m always worrying about flies or worms crawling up a glass,” Webber explains, “my worry is that someday a dog will come up from behind and run off with the food.” Once Webber was shooting a piece of cheese outdoors and needed something to make its color beautiful. Finally he found it: a weed with lovely blue flowers. When the shot appeared, several people were horrified-the weed was deadly nightshade!
 
  ( )59. Just before being photographed, some meats and vegetables are _______.
 
  A. fanned B. dyed C. frozen D. made wet
 
  ( )60. The second paragraph deals mostly with the ________.
 
  A. differences between indoor and outdoor photography
 
  B. problems of outdoor food photography
 
  C. ways of keeping food fresh outdoors
 
  D. combinations of colors outdoors
 
  ( )61. Webber is afraid dogs might _______.
 
  A. bark while he is shooting B. get into his picture
 
  C. steal the food D. upset his camera
 
  ( )62. From the article we can conclude that deadly night-shade is probably a kind of plant that is _______.
 
  A. colorful B. poisonous C. ugly D. Both A and B.
 
  D
 
  With the large number of dogs roaring through our communities, people need to know the facts about rabies (狂犬病), a fatal disease caused by animal bites. Despite vaccination (接種疫苗) programs, rabies is still very prevalent, and will continue to be a serious public health problem for many years to come.
 
  Rabies strikes the central nervous system and brings on choking, convulsions (抽搐) and inability to swallow liquids. It can even cause death. If you or anyone in your family is bitten by dog, cat or other animal, you should not panic, but thoroughly wash the wound with plenty of soap and water and rush to nearby hospital for immediate treatment. If you own the animal which did the biting, you should immediately call a veterinarian for advice and make sure the public health authorities know when and where the biting took place and who was bitten.
 
  ( )63. Rabies is a kind of disease which ________.
 
  A. causes heart attack
 
  B. hurt one‘s legs
 
  C. causes nerve-centre problem and breathing problem
 
  D. strikes one‘s brain
 
  ( )64. If a person is bitten by some kind of animal, you ________.
 
  A. should be panic
 
  B. should take him (her) to a big hospital right away
 
  C. should help to clean the wound and ask the patient to have a good rest at home
 
  D. should help to clean the wound and then take him (her) to a nearby hospital quickly as possible.
 
  ( )65. Which is the best title of the passage?
 
  A. What a Rabies? B. The Horrible Rabies
 
 阅读理解
 
  51.A 52.A 53.B 54.C 55.D 56.C 57.B 58.C 59.D 60.B 61.C 62.D 63.C 64.D 65.B

深圳成考网微信公众号

标签:
转载请注明:文章转载自   深圳成考网 www.yggkzsw.com
本文地址:http://www.yggkzsw.com/yingyugsz/1777.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

深圳成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
深圳成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注深圳成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright 2009-2021 深圳成考网 www.hbmsgk.com All rights reserved

声明:本站为深圳成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

深圳成考网微信公众号 深圳成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒

考 生 群

毕业评估