新手必读:
快速导航关闭

关注深圳成考网公众号

免费获取成考最新资讯和资料

+关注
报考指南
招生院校
电子科技大学中山学院 深圳大学 暨南大学 广东海洋大学 广东药科大学 广东外语外贸大学 广东科技学院 广东白云学院 广东亚视演艺职业学院 广东新安职业技术学院 广州华夏职业学院 惠州经济职业技术学院 广州涉外经济职业技术学院 广东南方职业学院 广州华商职业学院 广东创新科技职业学院 广东第二师范学院 广东金融学院 星海音乐学院 南方医科大学 华南理工大学 广东财经大学 华南农业大学 广州医科大学 广东医科大学 广州中医药大学 华南师范大学 韶关学院 惠州学院 韩山师范学院 岭南师范学院 肇庆学院 广东技术师范学院 汕头大学 广州大学 广东警官学院 五邑大学 广东石油化工学院 东莞理工学院 广东工业大学 佛山科学技术学院 广东东软学院 广州商学院 广州工商学院 顺德职业技术学院 广东轻工职业技术学院 广东交通职业技术学院 广东水利电力职业技术学院 深圳职业技术学院 广东南华工商职业学院 广州番禺职业技术学院 广东农工商职业技术学院 佛山职业技术学院 广东科学技术职业学院 广东食品药品职业学院 珠海艺术职业学院 广东职业技术学院 广东建设职业技术学院 广东女子职业技术学院 广东机电职业技术学院 广东岭南职业技术学院 汕尾职业技术学院 罗定职业技术学院 阳江职业技术学院 河源职业技术学院 广东邮电职业技术学院 汕头职业技术学院 深圳信息职业技术学院 清远职业技术学院 广东工贸职业技术学院 广东省外语艺术职业学院 广东文艺职业学院 广东工程职业技术学院 广州工程技术职业学院 中山火炬职业技术学院 江门职业技术学院 广东生态工程职业学院 广州铁路职业技术学院 广州科技贸易职业学院 广州珠江职业技术学院 广东文理职业学院 东莞职业技术学院 广东青年职业学院 广州民航职业技术学院 广东舞蹈戏剧职业学院 潮汕职业技术学院 广东行政职业学院 广州松田职业学院 广东理工职业学院 广州科技职业技术大学 广州体育职业技术学院 广东司法警官职业学院 广东体育职业技术学院 广州康大职业技术学院 广东松山职业技术学院
辅导资料
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 详情
深圳成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 2020年深圳成人高考英语试题及答案(5)

2020年深圳成人高考英语试题及答案(5)

深圳成考网 深圳成考 2020-07-20 17:43 交流群+

【摘要】2020年深圳成人高考英语试题及答案(5):由 深圳成考 网整理,供学生参考复习。英语这门学科本就不是一蹴而成的,需要好的时间规划和安排,这样才会慢慢养成习惯拥有目标,让自己...

2020年深圳成人高考英语试题及答案(5):由深圳成考网整理,供学生参考复习。英语这门学科本就不是一蹴而成的,需要好的时间规划和安排,这样才会慢慢养成习惯拥有目标,让自己又拥有了信心和成就感的同时,在考场上才能发挥的更出彩。

从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。
 
  ( )6.—The sea is very rough today.
 
  —Yes, I‘ve never seen _______ before.
 
  A. such rough sea B. such a rough sea
 
  C. so rough sea D. that rough sea
 
  ( )7.—She‘s broken her arm again.
 
  —Again? I ______ she _______ ever broken it before.
 
  A. don‘t know; has B. didn’t know; had
 
  C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would
 
  ( )8.—Has the wallet been returned yet?
 
  —No, but we expect ______ any day now.
 
  A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned
 
  ( )9.—I‘ve been told to pay the rent.
 
  —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.
 
  A. must be B. may be
 
  C. must be paid D. must have been paid
 
  ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.
 
  A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city
 
  ( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.
 
  A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales
 
  ( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.
 
  A. a topic should be selected B. a topic to be selected
 
  C. your topic should be selected D. select a topic
 
  ( )13.—I usually travel by train.
 
  —Why not ________ by plane for a change?
 
  A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going
 
  ( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.
 
  A. closing; trembling B. closed; trembled
 
  C. closing; trembled D. closed; trembling
 
  ( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.
 
  A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work
 
  ( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.
 
  A. as B. like C. that D. all what
 
  ( )17.—Did we have to wait for Tom?
 
  —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.
 
  A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be
 
  ( )18. Why do you insist on ________?
 
  A. this to be done B. this done
 
  C. this being done D. this is done
 
  ( )19. We looked everywhere for the ________.
 
  A. missing watch B. missed watch
 
  C. watch being missed D. watch that lost
 
  ( )20. ______, the runners crossed the finish line.
 
  A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired
 
  ( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.
 
  A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed
 
  ( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?
 
  — _______.
 
  A. So are the fish B. So the fish are
 
  C. Neither the fish D. Neither are the fish
 
  ( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.
 
  A. that B. which C. it D. so
 
  ( )24. Was it last Friday ________ you met him?
 
  A. that B. on which C. which D. when
 
  ( )25. _______ might fail in the exam worried him.
 
  A. He B. That he C. What D. It
 
  ( )26.—I‘v got this really painful ear.
 
  —How long _______ you?
 
  A. does it bother B. was it bothering
 
  C. would it bother D. has it been bothering
 
  ( )27.—I started to study, but then a friend called.
 
  —That‘s no excuse ________.
 
  A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying
 
  ( )28.—Why was he so hot when he got home?
 
  —He ________.
 
  A. was running B. is running C. has been running D. had been running
 
  ( )29.—There‘s been an earthquake.
 
  —I know. At least a hundred people ________.
 
  A. were to be killed B. are said to have been killed
 
  C. said to have been killed D. are said to kill
 
  ( )30. You may invite _______ wants to go.
 
  A. whomever B. whoever C. which one D. people

参考答案
 
  6.B 7.B 8.C 9.D 10.D
 
  11.D 12.D 13.D 14.D 15.C
 
  16.A 17.A 18.C 19.A 20.B
 
  21.B 22.A 23.B 24.A 25.B
 
  26.D 27.A 28.D 29.B 30.B
 

深圳成考网微信公众号

标签:
转载请注明:文章转载自   深圳成考网 www.yggkzsw.com
本文地址:http://www.yggkzsw.com/yingyugsz/1776.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

深圳成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
深圳成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注深圳成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
关于我们 在线报名 网站地图 联系我们

Copyright 2009-2021 深圳成考网 www.hbmsgk.com All rights reserved

声明:本站为深圳成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

深圳成考网微信公众号 深圳成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒

考 生 群

毕业评估